Aanvullende diensten

Bij een aankoop van een woning maken wij gebruik van een advocaar in verband met betrouwbaarheid en een diepgaand juridisch onderzoek.

Dit diepgaande (juridisch) onderzoek wordt gedaan naar aanleiding van het type object en op inschatting van de ingehuurde advocaat.

Bij oudere woningen kunnen zich soms zaken voordoen i.v.m. erf rechten of andere juridische beperkingen. Deze moeten duidelijk zijn voordat u tot aankoop overgaat.

Dit onderzoek word twee keer uitgevoerd – bij een keer bij het tekenen van de voorlopige contract en de tweede keer bij de opmaak van de notariële akte.

One Care werkt met een vaste advocaat uit Varna die met de mogelijkheid om alles voor u te regelen. U dient o.a rekening te houden met de volgende kosten :

  1. €650,- het pakket “all-in” met betrekking tot juridisch onderzoek en alle verbonden communicatie. Onze advocaat is Engels sprekend, indien gewenst kan One Care, tegen een vergoeding, alle documenten voor u in Nederlands vertalen .
  2. Bankkosten zijn voor rekening van de klant en dienen direct te worden voldaan
  3. Kosten verbonden met notaris, rechtbank en/of andere belastingen en diensten dienen apart door de klant te worden betaald.
  4. In geval van een juridisch onderzoek waar geen koop uit voortvloeit, zijn de kosten voor het juridisch onderzoek €250.
  5. Niet inbegrepen kosten zijn ook eventuele aanvragen en/of ontwerpen van bouwvergunningen en -plannen, gebouweninspecties en alle het technisch onderzoek met betrekking tot bijhorende land

Bedrijf registratie in Bulgarije