1. De bezichtiging en de eerste stappen

U heeft een object gevonden of u bent opzoek naar een object? One Care helpt u bij het afspreken van bezichtigingen van de gekozen objecten.

Al voor uw vertrek naar Bulgarije nemen wij met uw verschillende punten door. Een belangrijk onderdeel is het aantal objecten dat u wilt bezichtigen en de tijd die u daarvoor heeft. Op de objecten die u wilt bezichtigen wordt een controle uitgevoerd naar de actuele verkoopstatus.

Wanneer de verkoopstatus van alle objecten bevestigd is, wordt het tijdschema voor de bezichtigingen in Bulgarije aangemaakt en aan u gepresenteerd.

Om u een indruk te geven hieronder een voorbeeld van het reisschema verloopt meestal als volgt.

  • 1ste dag: Aankomst in Sofia / Varna transfer naar Dobrich hotel (vaak in de avond)
  • 2 - e dag: Bezichtiging van Objecten ( min. 2 a 3 objecten)
  • 3 - e dag: Overleg dag / eventueel procedures voor aankoop starten
  • 4 - e dag: Terugkeer naar huis in Avond / Nacht 3

Afhankelijk van de reisafstanden adviseren wij tenminste 2 tot 3 objecten op een dag te bezichtigen, zodat er voldoende tijd is om een goede indruk te krijgen van alle objecten en de omgeving. Wilt u een object eventueel voor een tweede keer bezoeken dient u daarvoor tijd in te calculeren. Denk hierbij aan vragen en details omtrent verbouwingsmogelijkheden, vergunningen en lokale bepalingen.

Op de laatste dag wordt er tijd ingecalculeerd om eventueel de aankoopprocedure te starten en indien nodig voor de procedure voor de registratie van een onderneming. Middels een authorisatie via een advocaat kunnen wij alle nodige wettelijke en administratieve handelingen starten en afronden. Via onze advocaat wordt u netjes van alle stappen en handelingen op de hoogte gehouden via e-mail. Omdat deze procedures een aantal dagen in beslag nemen, bespaart zo u dus op kosten van verblijf en/of uw vrije dagen.

Kosten
Voor het begeleiden bij een bezichtiging in Bulgarije hanteren wij € 25 voor een halve dag en € 45 voor een hele dag.
Daarnaast vragen we een onkosten vergoeding van € 0,30 per/km met als vast startpunt stad Dobrich in Noordoost Bulgarije.