2. Vooronderzoek naar object

Als u na de bezichtigingen een object heeft gevonden dat aan uw wensen voldoet, kan de volgende stap worden gezet.Wij nemen contact op met verkopende partij.

Wij leggen uw bod bij de verkoper neer. Bij acceptatie gaan we over tot de volgende stap. Wij adviseren altijd dat u een advocaat het verplichte juridisch onderzoek op het onroerend goed te laten doen. Dat is gebruikelijk en aan te raden in Bulgarije gezien het communistische verleden.

Hieruit voorvloeiende geschillen met betrekking tot het eigendom, afmeting van onroerend goed, achterstallige betalingen komen dan aan het licht.

Als er ernstige moeilijkheden of beperkingen worden gevonden, adviseren wij dat u niet tot aankoop overgaat. Dit kan gaan om zaken als niet opgeloste onenigheid van erfgenamen, water en electra die niet zijn overgeschreven of afgesloten, openstaande beslaglegging of andere juridische beperkingen. Van bijvoorbeeld objecten die niet bewoond zijn is de status voordat onderzoek nooit 100% zeker, zelfs als ze te koop worden aangeboden. In sommige gevallen zijn dit soort vooronderzoeken al uitgevoerd.