One Care ondersteuning en diensten

Een huis kopen in het buitenland verloopt vaak anders dan u in eigen land gewoon bent. Er zijn tal van zaken om rekening mee te houden.

De belangrijkste punten de taalbarrière en de cultuur verschillen. Samen met One Care kunt u deze nu een stuk gemakkelijker overbruggen.

One Care begeleidt en ondersteunt u bij uw aankoop van begin tot eind. Door goed overleg en heldere afspraken te maken weet u exact waar u aan toe bent.

Tijdens de gehele procedure kunt u met al u vragen omtrent de aankoop bij ons terecht en staan wij volledig tot uw beschikking.

One Care biedt u :

  • Objecten aan waarvan bij andere (buitenlandse-) makelaars en aanbieders de prijzen gemiddeld 10 % - 30 % hoger liggen.
  • Objecten die voornamelijk op de lokale markt worden aangeboden.
  • Objecten van lokale aanbieders zonder Europese bekendheid en of website.
  • Duidelijke overzicht van de kosten en vergoedingen.
  • Nederlandstalige begeleiding bij bezichtiging van het onroerend goed
  • Juridische controle op eigenaarschap, schulden op het onroerend goed en juridische beperkingen via onze advocaat
  • Afhandeling van / Begeleding bij alle relevante administratieve formaliteiten en documenten met betrekking tot uw aankoop
  • Advies en of vertegenwoordiging op lokatie / beheer vastgoed
  • Begeleiding / Ondersteuning bij opstellen en ondertekening van het voorlopige en definitieve koopcontract
  • Advies / Begeleiding aangifte van het onroerend goed bij de Bulgaarse belastingdienst

Alle documentatie wordt standaard in het bulgaars aangeleverd, overeenkomsten en contracten voor de aankoop van een object zijn in het Bulgaars en Engels opgemaakt. Desgewenst kunt u voor een meerprijs een vertaling in het Nederlands krijgen

De voordelen van communicatie in het Nederlands, naast de persoonlijke begeleiding ter plaatse bij het zoeken, bezichtigen en kopen van onroerend goed in Bulgarije maakt One Care de beste keus.

Als Bulgarije specialist kennen we de plaatselijke markt zeer goed en bieden we de zekerheid van een goede service en concurrerende lokale offertes. We kunnen u door het hele koopproces begeleiden of de aankoop op afstand voor u afronden. We denken met u mee en zoeken voor u de objecten die het best bij uw mogelijkheden en wensen passen.

Onze dienstverlening stopt niet bij de aankoop van uw bezit in Bulgarije. Daarna kan One Care uw ondersteuning bieden om bijvoorbeeld toezicht te houden bij een verbouwing of om u bij te staan voor allerhande zaken omtrent uw aankoop en of vervolg verblijf.

Ontdekt samen met One Care het noordoosten van Bulgarije. Het gebied is bekend als `Dobrudja ` en is het meest vruchtbare en gebied in Bulgarije. Volgens een aantal van onze Nederlandse klanten lijkt het gebied een `klein Frankrijk`.

Alle vastgoed locaties liggen gemiddeld op 90 minuten afstand van luchthaven Varna en drie uur afstand van luchthaven Burgas of Boekarest (Roemenië).

Ook het tijdloze karakter naast alle moderne mogelijkheden maken Bulgarije steeds aantrekkelijker. U waant u zich bij tijd en wijle terug in de tijd. De prijzen van onroerend goed objecten zijn relatief lager dan in andere delen van Bulgarije.