One Care persoonlijke service

koophuis
Er leiden vele wegen naar Rome maar wilt u zekerheid en een correct afhandeling? Met One care kan u zelf kiezen voor de (extra) diensten die u wilt afnemenen.

One Care ondersteuning en diensten

koophuis
Een huis kopen in het buitenland verloopt vaak anders dan u in eigen land gewoon bent. Er zijn tal van zaken om rekening mee te houden.

1. De bezichtiging en de eerste stappen

bezichtigingen
U heeft een object gevonden of u bent opzoek naar een object? One Care helpt u bij het afspreken van bezichtigingen van de gekozen objecten.

2. Vooronderzoek naar object

koophuis
Als u na de bezichtigingen een object heeft gevonden dat aan uw wensen voldoet, kan de volgende stap worden gezet.Wij nemen contact op met verkopende partij.

3. start aankoop procedure

koophuis
Na controle van de documenten en een bevestiging van de advocaat dat de koop door kan gaan, wordt er, na overleg met u, een voorlopig koopcontract opgesteld.

4. Tekenen van de notariƫle akte

koophuis
De laatste en belangrijkste fase van de aankoop is verbonden met tekenen van de notariƫle akte.

Juridische Diensten & Kosten

koophuis
Bij een aankoop van een woning maken wij gebruik van een advocaar in verband met betrouwbaarheid en een diepgaand juridisch onderzoek.

Na de aankoop

koophuis
Voor en tijdens de koop zijn er praktische zaken die u we onder uw aandacht willen brengen. Maar ook na de aankoop kan het zijn dat u vragen heeft.

donderdag, december 07, 2023

Zoeken op de site

Zoeken in de database