Juridische Diensten & Kosten

koophuis
Bij een aankoop van een woning maken wij gebruik van een advocaar in verband met betrouwbaarheid en een diepgaand juridisch onderzoek.

Dit diepgaande (juridisch) onderzoek wordt gedaan naar aanleiding van het type object en op inschatting van de ingehuurde advocaat.

Bij oudere woningen kunnen zich soms zaken voordoen i.v.m. erf rechten of andere juridische beperkingen. Deze moeten duidelijk zijn voordat u tot aankoop overgaat.

Dit onderzoek word twee keer uitgevoerd – bij een keer bij het tekenen van de voorlopige contract en de tweede keer bij de opmaak van de notariële akte.

One Care werkt met een vaste advocaat uit Varna die met de mogelijkheid om alles voor u te regelen. U dient o.a rekening te houden met de volgende kosten :

  1. €525,- het pakket “all-in” met betrekking tot juridisch onderzoek en alle verbonden communicatie. Onze advocaat is Engels sprekend, indien gewenst kan One Care, tegen een vergoeding, alle documenten voor u in Nederlands vertalen .
  2. Bankkosten zijn voor rekening van de klant en dienen direct te worden voldaan
  3. Kosten verbonden met notaris, rechtbank en/of andere belastingen en diensten dienen apart door de klant te worden betaald.
  4. In geval van een juridisch onderzoek waar geen koop uit voortvloeit, zijn de kosten voor het juridisch onderzoek €225.
  5. Niet inbegrepen kosten zijn ook eventuele aanvragen en/of ontwerpen van bouwvergunningen en -plannen, gebouweninspecties en alle het technisch onderzoek met betrekking tot bijhorende land

Bedrijf registratie in Bulgarije

One Care kan u ook helpen middels een advocaat een bedrijf op te richten in Bulgarije. U wordt geholpen bij de opmaak van bedrijfsdocumentatie, registratie bij de Rechtbank, de Bulgaarse Belastingdienst, het Bulstat register en het Instituut voor Sociale Zekerheid en Arbeidsinspectie. Inbegrepen is ook het openen van een bedrijfskapitaal rekening. De kosten hiervoor bedragen €525 en dienen vooraf te worden betaald. Indien de juridische documenten worden opgesteld maar oprichten van de onderneming niet door gaat, bedragen de kosten hiervoor €110.

Wijzigingen i.v.m. registratie van een bedrijf, vereisen aantal handelingen waaronder:

  • eventueel verandering van het adres,
  • afhandeling van de veranderingen in de bedrijfsdocumentatie,
  • verstrekken van de informatie bij de Rechtbank, Belastingdienst, Bulstat en Instituut voor Sociale Zekerheid en de Arbeidsinspectie.

BULSTAT

De BULSTAT Inschrijving in Bulgarije geeft buitenlandse natuurlijke personen en alle Bulgaarse bedrijven het ID-nummer i.v.m. fiscale en juridische zaken. Buitenlanders in Bulgarije, eigenaren van een onroerend goed object, zijn verplicht om uiterlijk 7 dagen na ontvangst van de eigendomsakte via de notaris de aankoop van het pand, te registreren bij Bulstat. Dit is een wettelijke vereiste. De procedure kan door u persoonlijk worden gedaan, door een advocaat of een geautoriseerde derde persoon.Een advocaat helpt u ook bij registratie in het Bulstat register indien nodig of gewenst.

Kosten voor een advocaat : vanaf €55 per uur. Alle kosten en uitgaven die betaald moeten worden aan derde partijen en aan de rechtbank, zijn voor rekening van de klant en worden separaat berekend voor elke afzonderlijke transactie. De kosten voor deze dienst dienen vooraf betaald te worden.

donderdag, december 07, 2023

Zoeken op de site

Zoeken in de database