Goede en Heldere Service

Al meer dan 10 jaar biedt One Care onroerend goed objecten aan uit het gebied van Noordoost Bulgarije. Door een goede ondersteuning en begeleiding in het Nederlands of Engels bent u met One Care altijd exact op de hoogte van de werkwijze en procedures in Bulgarije.

Wij nodigen u uit het aanbod op de website door te nemen. Vindt u een geschikt object op onze site, controleren wij altijd de actuele verkoopstatus van de woning. U ontvangt dan van ons de bevestiging over de status.

Als u een keuze heeft gemaakt, plannen wij een bezichtiging van de objecten of het perceel. Een huis kopen in Bulgarije wordt met hulp van One Care wel heel erg gemakkelijk.

Meer informatie over de bezichtiging en aankoop vind u hier

Het Best Bewaarde Geheim van de Balkan

One Care bemiddelt en ondersteunt in opdracht van geïnteresseerde bij het zoeken, aankopen en eventueel verbouwingen van Bulgaars onroerend goed. Op dit moment zijn wij voornamelijk actief met objecten uit o.a. Dobrudja in het noordoosten van Bulgarije.

Als u kiest voor de noordoostelijke regio, kiest u onder meer voor een mooie natuurlijke omgeving en veel potentieel. Het gebied staat bekend als de graanschuur van Bulgarije met meer dan 1 mln dka (1 dka = 1000 m2) landbouwland. U vindt hier vrij gemakkelijk en goedkoop een vakantieverblijf of toekomstig verhuurobject. Daarnaast heeft het gebied een gunstige ligging ten opzichte van de Zwarte Zee, bergen en de internationale luchthaven Varna, Burgas en de luchthavens van Boekarest en Constanta Roemeni├ź.

Rustig landelijk wonen met de ruimte om u heen? Of lekker in een mooie villa aan kust niet ver van golf banen in de omgeving ? Klik hier voor ons overzicht.

donderdag, december 07, 2023

Zoeken op de site

Zoeken in de database