• Moderne villa dichtbij de Botanische tuin, niet ver van strand - €235.000

  Moderne villa dichtbij de Botanische tuin, niet ver van strand - €235.000

  52 km van Varna luchthaven

 • Familie woning met 7 kamers dichtbij Zwarte zee en golf faciliteiten - €130.000

  Familie woning met 7 kamers dichtbij Zwarte zee en golf faciliteiten - €130.000

  4 km van de "Cape Kaliakra "6 km van Kavarna, 8 km van het resort" Rusalka "dicht bij de stranden van de" Mermaid "en" Bolata

 • Moderne woning met mooi ingericht terrein in gezellige dorp half uur rijden van zee - €160.000

  Moderne woning met mooi ingericht terrein in gezellige dorp half uur rijden van zee - €160.000

  18 km van stad Dobrich, 47 km van zee , 61 km van luchthaven Varna

 • Gerenoveerde woning met groot tuin niet ver van Zwarte zee - <span class="ip-slashprice">€45.000</span> <span class="ip-newprice">€40.000</span>

  Gerenoveerde woning met groot tuin niet ver van Zwarte zee - €45.000 €40.000

  Dobrich - 27 km, Zwarte zee - 63 km, Varna ( luchthaven) - 75 km

 • Landelijk huis met grote schuur, garage en ruim perceel met 26 bijenkorven in rustig landbouw gebied - €14.000

  Landelijk huis met grote schuur, garage en ruim perceel met 26 bijenkorven in rustig landbouw gebied - €14.000

  70 km van Zwarte zee, 95 km van luchthaven Varna

Woning met garage en ruim perceel in landbouw gebied met historische bezienswaardigheden €15.500

Totale oppervlakte
2.250
Woning Oppervlakte (m2)
80,00
 • Aantal verdiepingen van het gebouw: 1
 • Oppervlakte woning : 80 m²
 • Oppervlakte  tuin: 2250 m²
 • Bouwjaar: 1960
 • Constructie: Baksteen
 • Verwarming: Kachel, open haard
 • Bijzonderheden: garage

OMSCHRIJVING - Woning met garage en ruim perceel in Polkovnik Djakovo ! Nieuwe ramen, airconditioning, open haard . Erf - 2250 m² . Boomgaard en walnoten bomen. Polkovnik Dyakovo is een dorp in het noordoosten van Bulgarije. Het is gelegen in de gemeente Krushari, district Dobrich. Het dorp ligt 3 km ten noordoosten van het gemeentelijke centrum Krushari.

Publieke instellingen

 • Gemeentehuis
 • Postkantoor
 • Volksgemeenschapscentrum
 • Kleuterschool (nu gesloten)
 • Café 

Culturele en natuurlijke bezienswaardigheden

 • Eeuwenoude eik genaamd "Mesheto"
 • Marmeren plaquette van kolonel Anton Dyakov Dyakov - stierf voor de bevrijding van het dorp in de Eerste Wereldoorlog.
 • Een marmeren plaquette ter ere van de gesneuvelde soldaten van de infanterie van kolonel Dyakov, gelegen in het centrum van het dorp

Locatie 

De gemeente Krushari ligt in de noordoostelijke regio van de Republiek Bulgarije, district Dobrich. In het noorden grenst het aan de Republiek Roemenië, in het oosten aan de gemeente Gen. Toshevo, district Dobrich, in het westen met de gemeente Kaynardzha, het district Silistra en de gemeente Tervel, het district Dobrich en in het zuiden met de gemeente Dobrichka. Op het grondgebied van de gemeente Krushari zijn er 19 nederzettingen met een totale oppervlakte van 41.745 hectare . Krushari ligt op 32 km van het stad Dobrich, 85 km van Varna, 70 km van Balchik en Silistra. 

Klimaat

De gemeente Krushari valt in het gematigde continentale klimaatgebied. Het nabijgelegen Zwarte Zeebekken heeft een zekere invloed op de vorming van het plaatselijke klimaat. De openheid van de Donauvlakte in het noorden maakt de ongehinderde invasie van koude continentale luchtmassa's mogelijk. Daarom is de winter behoorlijk koud, zijn voorjaarsvorsten een frequent verschijnsel en is de zomer relatief warm. De gemiddelde jaartemperatuur is ongeveer 11o, het maximum in juli is ongeveer 36o en het minimum in januari is -25o. De jaarlijkse hoeveelheid neerslag varieert van 480-550 mm, d.w.z. de regio is een van de droogste van het land. Het gemiddelde aantal dagen met sneeuwbedekking is 83. De jaarlijkse zonneschijnduur bedraagt ruim 2200 uur.

Watervoorraden

Op het grondgebied van de gemeente Krushari zijn twee microdammen gebouwd, gevoed door natuurlijke waterbronnen, en het totale wateroppervlak van de twee dammen bedraagt 32.5 hecares. Eén ervan ligt op de grens met de gemeente Tervel en wordt gevoed door de rivier de Dobrichka. De tweede dam ligt nabij het dorp Abrit in de omgeving van Zaldapa. Bij de dam in het dorp Abrit ligt een aangelegde bron voor tafelwater. Het terrein is in ontwikkeling en de investeringsplannen van de concessiehouder zijn het bouwen van een werkplaats voor het bottelen van tafelwater en frisdranken in de directe omgeving van de bron.

Beschermde gebieden, monumenten en biodiversiteit

Op het grondgebied van de gemeente Krushari, en meer bepaald in de landen van de dorpen Gaber, Efreitor Bakalovo, Zimnitsa, Kapitan Dimitrovo en Ognyanovo, een deel van het beschermde gebied Suha Reka De kloof van Suha Reka en zijn omgeving zijn een natuurlijk en archeologisch monument, zowel voor de regio Dobrichka als voor heel Zuid-Dobrudja.

In de oudheid was Sukha Reka de grootste bron van zoet water in het binnenland van Dobrudja en was bevaarbaar. Archeologisch gezien bewaart de kloof overblijfselen van oude culturen en beschavingen. Een droge rivier begint met drie armen vanaf de plateaus Frangensko en Dobrudja. In het recente verleden stroomde het in noordelijke richting en mondde uit in het Oltinameer (het huidige Roemenië). In het Bulgaarse deel van Sukha Reka zijn 132 soorten vogels te vinden; 98 daarvan nestelen hier, en andere trekken rond; 32 vogelsoorten hebben een natuurbeschermingsstatus in Bulgarije en Europa. Er zijn talloze kleine grotten in de buurt van Gaber, Ognyanovo en Kapitan Dimitrovo. Er zijn 31 grotten in kaart gebracht op het grondgebied van de gemeente Krushari, en ze bevinden zich allemaal in de landen van de dorpen langs de Dry River.

Nabij het land van het dorp Alexandrië op een oppervlakte van 72 km. er is het natuurlijke monument Alexandrijska Gora. Het is de enige natuurlijke locatie van hakhoutlindeplantages in de regio Dobritsj. Teketo ligt anderhalve kilometer van het dorp Alexandrië. Het heiligdom, genaamd "Teketo", krijgt een dubbel religieus karakter. Tot de Russisch-Turkse bevrijdingsoorlog was het een puur islamitisch heiligdom, bezocht en aanbeden door de zogenaamde Alians, beter bekend als Qazalbashi. De naam van de plaats komt van het heiligdom met twee rituelen van Mustafa Kanaat - St. Elia, vereerd door zowel moslims als christenen. Ook wel de Houten Teke genoemd, beweert de legende dat mensen uit heel Dobrudja en Ludogorie hier op bedevaart kwamen om de heilige om vergeving en voorspoed te vragen. De traditie beweert ook dat hier een christelijk klooster heeft gestaan. Tegenwoordig is het klooster gerestaureerd en het gebied nog steeds heilig.

Het gebied heeft unieke grotten, uitgeroepen tot archeologische monumenten. Dit zijn het rotsklooster "Gyaur Evleri" (woningen van ongelovigen), de grotkolonie "Kara Kaya" (zwarte rots) en de grotkolonie "Balaban Kaya" (grote rots). "Gyaur Evleri" is een van de eerste rotskloosters, niet alleen op Bulgaars land, maar ook op het grondgebied van Europa. Het grootste versterkte oude centrum in het land van het huidige Dobrudja - Zaldapa - bevindt zich op het grondgebied van de gemeente Krushari. .De majestueuze schaal van Zaldapa (meer dan 35 ha) en het monumentale karakter van de onoverdekte gebouwen laten er geen twijfel over bestaan dat het tot de grootste en belangrijkste laatantieke stedelijke centra in dit deel van het Balkanschiereiland moet worden gerekend.

 

 


14 Polkovnik Djakovo
Polkovnik Djakovo
Bulgaria
Gemeente: Krushari
Regio: Noordoost Bulgarije
Status: Te Koop
Referentie ID: CHL
543 Hits
Yordanka Yordanova
One Care

Neem contact op
Totale oppervlakte
2.250
Woning Oppervlakte (m2)
80,00
14 Polkovnik Djakovo
Polkovnik Djakovo
Bulgaria
Gemeente: Krushari
Regio: Noordoost Bulgarije
Status: Te Koop
Referentie ID: CHL
543 Hits
Yordanka Yordanova
One Care

Neem contact op

Vul het onderstaand formulier in om een bezichtiging aan te vragen.
Wij zullen uw aanvraag bekijken en u zo snel mogelijk een antwoord terug geven. Vermeld zoveel mogelijk over u vraag.

 
14 Polkovnik Djakovo
Polkovnik Djakovo
Bulgaria
Gemeente: Krushari
Regio: Noordoost Bulgarije
Status: Te Koop
Referentie ID: CHL
543 Hits
Yordanka Yordanova
One Care

Neem contact op
Alle objecten aangeboden op deze website zijn een verzameling van objecten waarvan de copyright ligt bij de originele uitgevers.
One Care accepteert geen enkele aansprakelijkheid op onjuist verstrekte informatie van de aanbieders en weergegeven informatie.
Woning met garage en ruim perceel in landbouw gebied met historische bezienswaardigheden

Waarom One Care?

One Care adviseert en ondersteunt ook investeerders, instellingen, NGO's en bedrijven die interesse hebben in de regio. Als een platte organisatie houden wij de onkosten beheersbaar en transparant.
One Care richt zich voornamelijk op Noordoost Bulgarije. Indien nodig zullen wij ons ook inzetten in andere delen van Bulgarije. Kunnen wij u niet direct helpen? Dan vinden wij de geschikte dienst of service aanbieder in die regio.

Contact Details

Bel One Care
+359 58 555142
Locatie
Vardar 1 B app.8, 9300 Dobrich
Mail One Care
info@one-care.nl
U kan ons ook altijd bereiken via Facebook Linkedin & WhatsApp