84.000m2 landbouwland - weiland in een rustig dorp met prachtig uitzicht €28.000


Regio Chernoochene
Oppervlakte: 84.000m2
Wijze van gebruik: weiland
Categorie: 9

Beschrijving:
Als u op zoek bent naar land om te investeren of starten van een klein bedrijf, dan is dit mogelijk een interessant aanbod. Het stuk land is gelegen aan het einde van een klein en rustig dorp, die een prachtig uitzicht biedt. District Kardzhali is slechts op 10 km. afstand. Een van de meest populaire en aantrekkelijke skigebieden Pamporovo is op 77 km. afstand.

Oppervlakte is 84 000m2, negende categorie. Water en weg grenzen aan een kant van het eigendom, het land is zeer geschikt voor zonnecollectoren. De regio hier is geschikt voor mensen die hun vrije tijd besteden in de jacht en visserij, door de vele bergen zijn uitstekende mogelijkheden voor lange bergwandelingen.
Chernoochene dorp is een gemeentelijk centrum van de gemeente Chernoochene en het ligt in Zuid-Centraal Bulgarije. Het is onderdeel van het district Kardzali.

Snelle feiten over dorp van Chernoochene

Regio: Zuid-Centraal Bulgarije
Regio: Kardzali Region
Gemeente: Chernoochene
Latitude. wiedt: 41.7669983
Latitude. Lengte: 25.3500004
Hoogte: 500-699
Luchtfoto afstand van de hoofdstad Sofia: 196 km
Landoppervlak: 2.059 km2
Bevolking: 303 personen (31.12.2013)
Postcode: 6701

Kardzali regio is gelegen in het oostelijke Rodopegebergte tussen de Upper Thracische vlakte en de Egeïsche Thracië. Het wordt begrensd door de regio's van Smolyan, Plovdiv en Haskovo; Kardzali regio grenst ook aan Griekenland in het zuiden. Kardzali is een landbouw (voornamelijk tabak-groeiende) regio, rijk aan ertsen en mineralen. Het landschap wordt gedomineerd door steile hellingen en heuvelachtige gebieden. De regio heeft meer dan 50 grotten, natuurverschijnselen en schilderachtige, diepe en mooie dalen (van de Arda, de Varbitsa, de Krumovitsa en de Byala Reka rivieren). In de natuurgebieden zijn oude bossen van de Europese zwarte den (Pinus nigra) en soorten van de unieke evergreen Thracische eik (Quercus thracica) behouden. De regio biedt uitstekende voorwaarden voor de ontwikkeling van het culturele toerisme en ecotoerisme. De kunstmatige meren van Kardzhali en Studen Kladenets aan de rivier de Arda bieden goede voorwaarden voor watersporten en recreatieve activiteiten.M2 : 84,000
1456 Chernoochene str
Chernoochene, Kardzali
Bulgaria
Gemeente: Chernoochene
Regio: Zuid-Centraal Bulgarije
Status: Te Koop
1966 Hits
Yordanka Yordanova
One Care

Neem contact op