• Dringend te koop - villa met mooi uitzicht op Zwarte zee - <span class="ip-slashprice">€180.000</span> <span class="ip-newprice">€172.500</span>

  Dringend te koop - villa met mooi uitzicht op Zwarte zee - €180.000 €172.500

  35 km van luchthaven Varna

 • Moderne woning met mooi ingericht terrein in gezellige dorp half uur rijden van zee - €160.000

  Moderne woning met mooi ingericht terrein in gezellige dorp half uur rijden van zee - €160.000

  18 km van stad Dobrich, 47 km van zee , 61 km van luchthaven Varna

 • Landelijk huis met mooi terrein in gezellige dorp 25 km van zee - €54.000

  Landelijk huis met mooi terrein in gezellige dorp 25 km van zee - €54.000

  11 km van stad Dobrich, 25 km van Zwarte zee , 56 km van luchthaven Varna

 • Landelijke woning met bijgebouw half uur van zee - €15.000

  Landelijke woning met bijgebouw half uur van zee - €15.000

  47 km van Balchik aan de Zwarte zee en 84 km van internationale luchthaven Varna

 • Landelijk huis met groot perceel een paar km van zee - €65.000

  Landelijk huis met groot perceel een paar km van zee - €65.000

  11 km van Shabla en strand bij zee, 20 km van Kavarna en golf banen in de omgeving, 92 km van luchthaven Varna

Landelijk huis met mooi terrein in gezellige dorp 25 km van zee €54.000

(Slaap)Kamers
3
badkamers
1
Totale oppervlakte
1.300
Woning Oppervlakte (m2)
73,00

Huis met twee verdiepingen in het dorp Bezvoditsa

 • Aantal verdiepingen van het gebouw: 2
 • Oppervlakte woning : 73 m²
 • Oppervlakte tuin: 1300 m²
 • Bouwjaar: 2003
 • Constructie: Baksteen
 • Verwarming: Elektriciteit
 • Kenmerken: garage, videobewaking

OMSCHRIJVING

Landelijk huis te koop in het dorp Bezvoditsa, 11 km van stad Dobrich, 25 km van Zwarte zee, 56 km van luchthaven Varna. De woning is volledig gerenoveerd, 3 jaar geleden aangekocht en in de tussentijd verbouwd .  Te koop aangeboden met alles gemeubileerd , inclusief elektrische apparaten en de fitness apparatuur op de tweede verdieping.  Er is een garage die niet wordt aangeraakt, er staat driefasige stroom in. Grote tuin . Het eigendom is gelegen op een rustige en vredige plek.

Bezvoditsa-dorp

Het dorp Bezvoditsa heeft een oppervlakte van 144 hecares. Het dorp ligt op 23 km van het gemeentelijk centrum - Balchik en op 12 km van de regionale stad - Dobrich. Het dorp bestaat al sinds de Romeinse tijd. De oude naam van de nederzetting was Susus köy, wat in het Turks "waterloos dorp" betekent. Er is geen exact jaar voor de bouw van de eerste school, maar het is bekend dat deze is gebouwd door de bevolking van het dorp. In 1940 werd een middelbare school opgericht, waar kinderen uit de omliggende dorpen studeerden.

De ligging van het dorp Bezvoditsa is zeer gunstig. Het dorp is omgeven door bossen en moerassen, die het tegen wind beschermen en een gunstige plek zijn voor trekvogels, die de belangrijkste attractie en het herkenningspunt van het dorp zijn. In de nederzetting is er een kleuterschool, een jeugdclub met een disco, een gezondheidsdienst, een voetbalveld, supermarkten, een bistro.

Het dorp staat bekend om zijn vele ooievaarsnesten en heeft ook een aantrekkelijke struisvogelboerderij die het plattelandstoerisme ontwikkelt en veel mensen aantrekt. De lokale bevolking houdt zich voornamelijk bezig met veeteelt en landbouw en de gronden worden beheerd door twee landbouwcoöperaties. Het land is vruchtbaar en biedt uitstekende omstandigheden voor de teelt van zonnebloemen, koolzaad en tarwe.

Alle huishoudens in het dorp Bezvoditsa zijn voorzien van water en geëlektrificeerd.Er zijn 9 putten in het dorp, waarvan er één dateert uit de Romeinse tijd. De wegen zijn in zeer goede staat. Er is regelmatig busvervoer naar de stad Dobrich en de omliggende dorpen. Voor kinderen in de leerplichtige leeftijd organiseert de gemeente gratis vervoer naar onderwijsinstellingen in de stad Dobrich. De nabijheid van de stad Dobrich, de goede vervoersverbindingen, de prachtige natuur en de ecologisch schone omgeving creëren goede voorwaarden voor de ontwikkeling van landelijk en ecotoerisme.

Een van de bewoners van Bezvoditsa heeft in zijn huis een soort museum ingericht, gewijd aan ooievaars. Het wordt bezocht door veel toeristen - zowel Bulgaren als veel buitenlanders. Ooievaars zijn zeer zeldzaam in Europa. Ze komen voor in Bulgarije en Noord-Griekenland, Roemenië, Hongarije, Polen en Oekraïne, en daarom komen veel West-Europeanen hier om deze prachtige emblematische vogel in leven te zien. Het familiehuis waar de gasten worden ontvangen is gebouwd in 1896. De man maakte vier ooievaarsnesten op elektrische palen. Hij zorgt voor de vogels en onderhoudt hun nesten. NEK voorziet hem van een speciale kraan om de stopcontacten op de elektriciteitspalen te ondersteunen.

Er zijn 137 bewoonbare huizen in het dorp Bezvoditsa, waarvan er 7 door buitenlanders zijn gekocht. Er zijn 26 villa's, 325 bewoners met een vast adres.

 


19 Bezvoditsa str
Bezvoditsa
Bulgaria
Gemeente: Dobrich
Regio: Noordoost Bulgarije
Status: Te Koop
Referentie ID: CHL
300 Hits
Yordanka Yordanova
One Care

Neem contact op
(Slaap)Kamers
3
badkamers
1
Totale oppervlakte
1.300
Woning Oppervlakte (m2)
73,00
19 Bezvoditsa str
Bezvoditsa
Bulgaria
Gemeente: Dobrich
Regio: Noordoost Bulgarije
Status: Te Koop
Referentie ID: CHL
300 Hits
Yordanka Yordanova
One Care

Neem contact op

Vul het onderstaand formulier in om een bezichtiging aan te vragen.
Wij zullen uw aanvraag bekijken en u zo snel mogelijk een antwoord terug geven. Vermeld zoveel mogelijk over u vraag.

 
19 Bezvoditsa str
Bezvoditsa
Bulgaria
Gemeente: Dobrich
Regio: Noordoost Bulgarije
Status: Te Koop
Referentie ID: CHL
300 Hits
Yordanka Yordanova
One Care

Neem contact op
Alle objecten aangeboden op deze website zijn een verzameling van objecten waarvan de copyright ligt bij de originele uitgevers.
One Care accepteert geen enkele aansprakelijkheid op onjuist verstrekte informatie van de aanbieders en weergegeven informatie.
Landelijk huis met mooi terrein in gezellige dorp 25 km van zee