Landelijk huis met tuin 25 km van zee €6.300

Totale oppervlakte
960
Woning Oppervlakte (m2)
85,00

Tuin: 960m2

Het huis 85m2 huis heeft 3 kamers, keuken, hal + badkamer ruimte- deze moet afgewerkt worden. Het huis heeft een ligging aan de hoofdweg in het dorp met uitzicht op twee straten.

25 km van Zwarte zee kust, 50 km van de stad Dobrich en 100 km van Varna, 21 km van het strand en Dourankoulak en 7 km ten zuiden van de grens met Roemenie

Spasovo (Dobrich District) is gelegen in Noord-Oost-Bulgarije. Het is onderdeel van de gemeente General Toshevo. Spasovo ligt 28 km ten oosten van het gemeentelijke centrum General Toshevo, 50 km ten noordoosten van de stad Dobrich, 21 km van het strand en zee bij Dourankoulak en 7 km ten zuiden van de grens met Roemenië.

Infrastructuur

Het dorp heeft een school, een kleuterschool, een buurthuis met een bibliotheek, een kerk, stadhuis, kruidenierswaren en huishoudelijke goederen, een café, een speeltuin, een klein park, een postkantoor, een doctors spreekkamer. Het dorp heeft goed water en elektriciteit voorzieningen, wegen zijn in goede staat. Er zijn regelmatige verbindingen met het openbaar vervoer met de gemeentelijke centrum General Toshevo en de omliggende dorpen. Het dorp is rustig en de omgeving is schoon.

Geschiedenis

Nederzetting in de regio van Spasovo zijn vanaf begin van Thracische tijden -. Bronstijd. In de regio van Thracische grafheuvels in het westelijke deel van het dorp zijn er munten uit de Romeinse tijd gevonden. Keramiek is gevonden uit de vroege Byzantijnse periode (V-VI c.) En de Eerste Bulgaarse Rijk (IX -. XI c) Tijdens de Ottomaanse heerschappij het dorp werd heel belangrijk gevonden door de Turkse autoriteiten vanwege de strategische ligging.

Religies

Met de afwikkeling van de Bulgaren in het dorp Spasovo na de bevrijding was het begin van de kerkelijke activiteiten. Met het ingezamelde geld van de bevolking in 1894 werd de bouw van de kerk "St. Spas" gebouwd - een stevige stenen gebouw en de klokkentoren van drie verdiepingen.

Openbare instellingen

De eerste Bulgaarse school in Spasovo werd geopend in 1882 en in 1964 werd er een nieuwe grote school gebouwd. Bibliotheek werd opgericht in 1985 en in 1960 werd er een nieuwe Community Centre gebouwd. Aantal groepen zijn deel van deze centrum - gemengd koor, vrouwenkoor, mannenkoor, toneelgroep, dansgroep, binnenlandse vrouwelijke vocale groep, kinderen muziek groep, een fanfare, Fanfareorkest.

Regelmatig evenementen

 • Elk jaar, veertig dagen na Pasen, wordt in het dorp een kermis gehouden.
 • In het dorp bevindt zich het kerkje "St. Ascension" .

Snelle feiten over Spasovo

 • Regio: Noord-Oost Bulgarije
 • District: Dobrich
 • Gemeente : General Toshevo
 • Lengtegraad breedte: 43.7024923
 • Lengtegraad wijdt: 28.3012332
 • Hoogte: 100 tot 199
 • Luchtfoto afstand tot de hoofdstad Sofia: 418 km
 • Landoppervlak: 47.487 km2
 • Bevolking: 984 mensen (01/01/2007)
 • Postal Code: 9561
 • Telefoon code: 05738

78 Spasovo str
Spasovo
Bulgaria
Gemeente: General Toshevo
Status: Gereserveerd
Referentie ID: CHL
1483 Hits
Yordanka Yordanova
One Care

Neem contact op
Totale oppervlakte
960
Woning Oppervlakte (m2)
85,00
78 Spasovo str
Spasovo
Bulgaria
Gemeente: General Toshevo
Status: Gereserveerd
Referentie ID: CHL
1483 Hits
Yordanka Yordanova
One Care

Neem contact op

Vul het onderstaand formulier in om een bezichtiging aan te vragen.
Wij zullen uw aanvraag bekijken en u zo snel mogelijk een antwoord terug geven. Vermeld zoveel mogelijk over u vraag.

 
78 Spasovo str
Spasovo
Bulgaria
Gemeente: General Toshevo
Status: Gereserveerd
Referentie ID: CHL
1483 Hits
Yordanka Yordanova
One Care

Neem contact op
Alle objecten aangeboden op deze website zijn een verzameling van objecten waarvan de copyright ligt bij de originele uitgevers.
One Care accepteert geen enkele aansprakelijkheid op onjuist verstrekte informatie van de aanbieders en weergegeven informatie.
Landelijk huis met tuin 25 km van zee
zaterdag, september 18, 2021

Zoeken op de site

Zoeken in de database