Goed onderhouden landelijke huis met eigen terrein in kleine stad 35 km van zee €27.500

(Slaap)Kamers
4
badkamers
1
Totale oppervlakte
1.540
Woning Oppervlakte (m2)
120,00

Generaal Toshevo stad

 •  Erf 1.540 m², 
 • huis 120 m², 
 • garage 20 m².
 • Vier kamers, drie entrees met drie eigen ingangen , twee grote hallen , badkamer met toilet.
 • Fruit bomen in de tuin 

 De stad General Toshevo is het gemeentelijke centrum van de gemeente General Toshevo. Het is gelegen binnen de grenzen van de regio Dobrich (noordoostelijke planningsregio van Bulgarije).

 • Basisfeiten over de stad van generaal Toshevo
 • Engelse transcriptie: Town General Toshevo
 • Gemeente: gemeente General Toshevo
 • geogr. breedte: 43.7000008
 • geogr. lengte: 28.0330009
 • Hoogte: van 200 tot 299
 • Afstand per vliegtuig tot de hoofdstad Sofia: 398 km
 • Landoppervlak: 63.655 km2
 • Postcode: 9500
 • Telefooncode: 05731

General Toshevo is een kleine stad in het noordoosten van Bulgarije. Het ligt op ongeveer 24 km afstand van de stad Dobrich, maakt deel uit van de regio Dobrich en ligt vlakbij de grens met Roemenië. De stad is het administratieve centrum van de gemeente General Toshevo. De gemeente omvat 41 nederzettingen, waarvan de belangrijkste de dorpen Kardam, Spasovo, Krasen, Rositza, Vasilevo en Preselentzi zijn. De vroegere naam van het dorp was Kasamkyoy. In 1942 werd het vernoemd naar de beroemde generaal Toshev. In 1960 werd het een stad. De bevolking telt ongeveer 8000 mensen. Het klimaat is gematigd-continentaal en wordt gekenmerkt door hevige sneeuwval in de winter en talrijke zonnige dagen in de zomer. Het reliëf is vlak.

Omdat het zich in een agrarisch gebied bevindt, ontwikkelt de regio zich voornamelijk tot landbouw en minder tot industriële productie. De afgelopen jaren heeft de landbouwproducten verwerkende voedingsmiddelenindustrie een snelle ontwikkeling doorgemaakt. Er zijn kleine en middelgrote fabrieken opgericht voor de productie van vleesconserven, kaas, zonnebloemolie, vleeswaren enz. Minder ontwikkeld, maar toch aanwezig zijn de machinebouw, machinebouw, houtbewerking en productie van keramische industrieën.

Op ongeveer 5 km afstand van de stad General Toshevo ligt het Wheat and Corn Research Institute, opgericht in 1951- dee enige instituut in zijn soort in Bulgarije en is een gespecialiseerd onderzoekscentrum voor de selectie van tarwe en maïs en de ontwikkeling van industriële technologieën hiervoor

Er zijn drie scholen op het grondgebied van de stad - een basisschool, een middelbare school en een professionele middelbare landbouwschool. Een slaapzaal is beschikbaar voor de studenten die in de nabijgelegen steden en dorpen wonen. Er is een gemeentelijk kindercentrum beschikbaar, evenals drie kleuterscholen voor kinderen van 2-6 jaar.

De gezondheidszorg wordt geleverd door een ziekenhuis voor actieve behandeling, een medisch centrum en een afdeling spoedeisende hulp.

culturele bezienswaardigheden

General Toshevo Museum of History - tentoongesteld is een historisch-etnografische collectie die replica's vertegenwoordigt van archeologische vondsten en authentieke etnografische tentoonstellingen verzameld op het grondgebied van de gemeente; Een monument van infanteriegeneraal Stefan Toshev - een Bulgaarse legerleider en held van WWI;

24 km van stad Dobrich, 38 km van Balchik bij Zwarte zee, 68 km van luchthaven Varna


4 Ropotamo 4
General Toshevo
Bulgaria
Gemeente: Dobrich
Regio: Noordoost Bulgarije
Status: Verkocht
Referentie ID: CHL
1525 Hits
Yordanka Yordanova
One Care

Neem contact op
(Slaap)Kamers
4
badkamers
1
Totale oppervlakte
1.540
Woning Oppervlakte (m2)
120,00
4 Ropotamo 4
General Toshevo
Bulgaria
Gemeente: Dobrich
Regio: Noordoost Bulgarije
Status: Verkocht
Referentie ID: CHL
1525 Hits
Yordanka Yordanova
One Care

Neem contact op

Vul het onderstaand formulier in om een bezichtiging aan te vragen.
Wij zullen uw aanvraag bekijken en u zo snel mogelijk een antwoord terug geven. Vermeld zoveel mogelijk over u vraag.

 
4 Ropotamo 4
General Toshevo
Bulgaria
Gemeente: Dobrich
Regio: Noordoost Bulgarije
Status: Verkocht
Referentie ID: CHL
1525 Hits
Yordanka Yordanova
One Care

Neem contact op
Alle objecten aangeboden op deze website zijn een verzameling van objecten waarvan de copyright ligt bij de originele uitgevers.
One Care accepteert geen enkele aansprakelijkheid op onjuist verstrekte informatie van de aanbieders en weergegeven informatie.
Goed onderhouden landelijke huis met eigen terrein in kleine stad 35 km van zee
zaterdag, december 02, 2023

Zoeken op de site

Zoeken in de database