Twee landelijke woningen geschikt voor 2 of 3 families op een grote terrain - 80 km van Balchik bij €30.000

Te koop in Noordoost Bulgarije - Twee landelijke woningen geschikt voor 2 of 3 families op een grote terrain  - 80 km van Balchik bij Zwarte zee , 97 km van luchthaven  Varna  

Het eigendom bestaat uit twee huizen.

  • Eerste is met heft een oppervlakte van 78 m² gebouwd in  1980. Deze heft drie slaapkamers , badkamer en toilet , kelder met en garage . De kozijnen in deze woning zijn vervangen,  .
  • De tweede woning is met oppervlakte van 230 m², gebouwd in 1995 ,  verdeeld over twee verdiepingen,. Ruime gebouw met vervangen  ramen en deuren.
  • Eerste verdieping - keuken, slaapkamer, gang, kast en garage - 60 m². 
  • Tweede verdieping - twee slaapkamers, badkamer en toilet, keuken met woonkamer - 65 m², kelder en overloop 40 m². 
  • De accommodatie beschikt over aparte gebouwen voor dieren. Driefasige stroom, videobewaking en tuin - 1894 m2

Het dorp Telerig (district Dobrich) ligt in de noordoostelijke planningsregio van Bulgarije. Het maakt deel uit van de gemeente Krushari.

De bevolking van Telerig Village bedraagt ongeveer 478 mensen op 31.12.2013

Culturele en natuurlijke bezienswaardigheden

Het dorp heeft een prachtig groot gemeenschapscentrum, een school en een kleuterschool. In het gemeenschapscentrum is een groep voor authentieke folklore gevormd. Vlakbij het dorp is een oud rots klooster ontdekt en er zijn veel prachtige natuurgebieden. De natuur is bijna ongerept, de weilanden staan vol met tijm, munt, kamille, paardenbloem, sint-janskruid en vele andere. Buiten de grenzen van het dorp, in een agrarisch massief met staatsgrondfonds, werd een Romeins dorp ontdekt en in de jaren negentig van de vorige eeuw werden opgravingen gedaan door het Dobrich Historisch Museum.

Een deel van het dorp valt onder NATURA 2000 "Droge Rivier".

Rotskloostercomplex "Shan Kaya" – Onogur – 9 km van Telerig – foto’s zijn ook gepubliceerd voor beterindruk van de omgeving 

In de buurt van de dorpen Balik, Onogur en Efreitor Bakalovo in Dobrudja, langs de rivier de Suha, zijn verschillende rots kloostercomplexen gebouwd in de rotsen van de kloof die duizenden jaren geleden werd gevormd in het verder vlakke Dobrudja-veld. Het eerste interessante object hier wordt door de lokale bevolking "Shan Kaya" genoemd en ligt naast het dorp Onogur in de rots boven de dam. Het is een uit rotsen gehouwen galerij met een lengte van 64 meter en een hoogte van ongeveer 3 meter. Bij de ingang werden kamers met nissen en ramen gevormd, en er waren nog andere kamers op een terras dat ooit bestond, waarvan de sporen duidelijk zichtbaar zijn op de rots buiten.

Vrijwel over de gehele lengte is het vasteland een prachtig natuurverschijnsel. Waar het water zich diep in de vlakte heeft gesneden, zijn canyons, grotten en rotssculpturen gevormd. Deze pittoreske kloven zijn aantrekkelijke plekken voor toeristen die op zoek zijn naar nabijheid bij de natuur en die zowel de rust en schoonheid van het landschap waarderen, als avontuur en mogelijkheden om hun ontdekkingsgeest de vrije loop te laten.


19 Telerig str
Telerig
Bulgaria
Gemeente: Krushari
Regio: Noordoost Bulgarije
Status: Te Koop
Referentie ID: CHL
49 Hits
Yordanka Yordanova
One Care

Neem contact op
19 Telerig str
Telerig
Bulgaria
Gemeente: Krushari
Regio: Noordoost Bulgarije
Status: Te Koop
Referentie ID: CHL
49 Hits
Yordanka Yordanova
One Care

Neem contact op

Vul het onderstaand formulier in om een bezichtiging aan te vragen.
Wij zullen uw aanvraag bekijken en u zo snel mogelijk een antwoord terug geven. Vermeld zoveel mogelijk over u vraag.

 
19 Telerig str
Telerig
Bulgaria
Gemeente: Krushari
Regio: Noordoost Bulgarije
Status: Te Koop
Referentie ID: CHL
49 Hits
Yordanka Yordanova
One Care

Neem contact op
Alle objecten aangeboden op deze website zijn een verzameling van objecten waarvan de copyright ligt bij de originele uitgevers.
One Care accepteert geen enkele aansprakelijkheid op onjuist verstrekte informatie van de aanbieders en weergegeven informatie.
Twee landelijke woningen geschikt voor 2 of 3 families op een grote terrain - 80 km van Balchik bij
zaterdag, december 02, 2023

Zoeken op de site

Zoeken in de database