Moderne villa in een besloten complex met zwembad - uitzicht op zee €87.000


Huis met totale oppervlakte - 103 m², samen met 1/9 ideale delen van de tuin, het geheel met een oppervlakte van 2000 m² .

  • Het complex is in gebruik sinds in 2006. 
  • Volledig ingericht en uitgerust, met airconditioning in elke kamer.
  • Verdieping 1 - hal, toilet, woonkamer met open keuken met toegang tot barbecue en zwembad.
  • 2e verdieping - 2 slaapkamers met toegang tot een gemeenschappelijk balkon met uitzicht op zee, grote badkamer, kast.

Het huis maakt deel uit van het complex "Villas Laguna", bestaande uit 9 villa's, zwembad met mineraalwater, groene zones en parkeerplaats ( villa nummer 7 op de foto ). De jaarlijkse onderhoudskosten voor de gemeenschappelijke ruimtes bedragen 700 euro. Daarnaast betaalt elke eigenaar 1/9 van de kosten voor elektriciteit en water gerelateerd aan de gemeenschappelijke delen van het complex.

 Het complex is gelegen in het gebied "Ikantalaka", gelegen aan de kust tussen Balchik en Kavarna, onder het dorp Topola. De stranden in de omgeving liggen op een afstand van 150 meter tot enkele kilometers. In de buurt (150-200 m.) Er zijn goede restaurants en een kruidenierswinkel.

De badplaats Topola is zeer rustig dorp met een maagdelijke zandstrand. Het ligt in Kavarna gemeente, Dobrich district en 54 km ten noorden van de stad Varna, 50 minuten met de auto van Varna internationale luchthaven. De nabijheid van de zee, andere steden en resorts (10 km van Balchik, 6 km van Kavarna, 36 km van Golden Sands, 30 km van Albena) en nieuwe golfbanen maken het gebied zeer aantrekkelijk.

 

 (Slaap)Kamers : 3
badkamers : 1
Totale oppervlakte : 2
Woning Oppervlakte (m2) : 103,00
87 Topola str
Topola
Bulgaria
Gemeente: Kavarna
Regio: Noordoost Bulgarije
Status: Verkocht
Referentie ID: AG
2086 Hits
Yordanka Yordanova
One Care

Neem contact op